St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Gezinspas 2020

Het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen. De gezinspassen kunnen alleen online besteld en afgerekend worden. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. (Voor 2020 zijn er geen Gezinspassen meer beschikbaar).

Voor de pas vragen wij vijf euro borg. Let op: deze zal automatisch tijdens de betaling worden toegevoegd. Je rekent dus € 110,- af. Er kunnen maximaal 5 (eigen!) kinderen per Gezinspas geregistreerd staan. Voor samengestelde gezinnen: let op dat je bij het invullen van de namen van de kinderen zowel de voor- als de achternaam invult indien de achternamen verschillen. Er mogen verzorgers met uw kinderen mee naar binnen. Dit kunnen ouders maar ook stief-, pleeg- of grootouders zijn. Het is niet toegestaan ooms, tantes, vriendinnen, buren, etc. gebruik te laten maken van de pas. 

Veel gestelde vragen

U kunt voor dit jaar niet meer u Gezinspas verlengen, meer info volgt aan het einde van dit seizoen.

Wanneer je besluit na dit seizoen geen gebruik meer te maken van de Gezinspas kun je deze vanaf 1 april 2021 inleveren bij de kassa. Je krijgt dan de borg terug. De passen die niet meer verlengd worden zullen per 31 maart 2021 worden gedeactiveerd. Het eventuele tegoed dat nog op de pas staat kunnen wij overzetten op de Blije Kaart. Het tegoed blijft zo gewoon geldig tot het op is.