St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Gezinspas 2020

Het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen. De gezinspassen kunnen alleen online besteld en afgerekend worden. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. Voor de pas vragen wij vijf euro borg. Let op: deze zal automatisch tijdens de betaling worden toegevoegd. Je rekent dus € 110,- af. Er kunnen maximaal 5 (eigen!) kinderen per Gezinspas geregistreerd staan. Voor samengestelde gezinnen: let op dat je bij het invullen van de namen van de kinderen zowel de voor- als de achternaam invult indien de achternamen verschillen. Er mogen verzorgers met uw kinderen mee naar binnen. Dit kunnen ouders maar ook stief-, pleeg- of grootouders zijn. Het is niet toegestaan ooms, tantes, vriendinnen, buren, etc. gebruik te laten maken van de pas. 

Veel gestelde vragen

Wanneer je al een pas had in 2017 of 2018 kun je dit aangeven in de bestelling van de nieuwe pas. Je hoeft dan niet meer alle paperassen mee te nemen op de ophaaldag. Het consumptietegoed op de Gezinspas blijft geldig en wordt op de ophaaldag opgewaardeerd met 25,- horecategoed. Wanneer je al in het bezit bent van een Gezinspas reken je 110,- af, omdat je geen borg meer betaald. 

De data voor het ophalen van de gezinspassen van 2020 zijn vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. De nieuwe gezinspassen zijn dan zowel geactiveerd als opgeladen met 25,- tegoed. Het is van belang om één van de volgende documenten mee te nemen om aan te tonen dat de pas daadwerkelijk voor uw eigen kinderen is bestemd: Identiteitsbewijs waaruit blijkt dat het kind van een van de ouders is. Een trouwboekje of geboorteakte kan ook. De pas komt op naam van de kinderen te staan. De Gezinspassen die verlengd worden hoeven NIET op de ophaaldag worden geactiveerd én opgewaardeerd worden met 25,- tegoed. Dit gebeurd automatisch. wanneer je je pasje kwijt bent zul je wél even langs moeten komen op de ophaaldag.

Bestel je de pas na 16 maart dan kan de pas 1 week na bestelling op openingsdagen bij de Blije Dries worden afgehaald.

Wanneer je besluit dit seizoen geen gebruik meer te maken van de Gezinspas en je hebt er nog één in uw bezit, kun je deze vanaf 1 april inleveren bij de kassa. Je krijgt dan de borg terug. De passen die niet meer verlengd worden zullen per 31 maart 2020 worden gedeactiveerd. Het eventuele tegoed dat nog op de pas staat kunnen wij overzetten op de Blije Kaart. Het tegoed blijft zo gewoon geldig tot het op is.