, St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

De gezinspas van de Blije Dries voor 2017 is weer verkrijgbaar! De gezinspas geeft u onbeperkt toegang voor het hele gezin tot onze mooie speeltuin.

De nieuwe gezinspas kost € 100,-. Deze prijs is als volgt opgebouwd:

Onbeperkt entree€ 80,-
Consumptietegoed€ 25,-
Voorverkoopkorting€ 5,-
Borg€ 5,-

U ontvangt dit jaar dus € 5,- korting op het consumptietegoed in de voorverkoop*! Deze Het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen. De gezinspassen kunnen alleen online besteld en afgerekend worden. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. Voor de pas vragen wij vijf euro borg. Let op: deze zal automatisch tijdens de betaling worden toegevoegd. U rekent dus € 105,- af.

Wanneer u de gezinspas besteld heeft, kunt u deze ophalen op  vrijdagavond 24 maart tussen 18:00 tot 20:00 of op zaterdag 25 maart tussen 12:00 en 14:00. Het is van belang om één van de volgende documenten mee te nemen om aan te tonen dat de pas daadwerkelijk voor uw eigen kinderen is bestemd: trouwboekje of geboorteakte. De pas komt op naam van uw kinderen te staan. Er kunnen maximaal 5 kinderen per gezinspas geregistreerd staan. Er mogen twee volwassen begeleiders met uw kinderen mee naar binnen. Dit kunnen bijvoorbeeld zowel ouders als grootouders zijn.

*De voorverkoopkorting van 5,- is geldig voor alle passen besteld vóór uiterlijk 20 maart 23:59. Daarna betaalt u 105,- plus 5,- borg.


Het seizoen is helaas ten einde. Bedankt voor jullie bezoek en tot volgend jaar!
×