, St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

Tweede Paasdag 2018 gaat onze poort weer voor jullie open! Vanaf 1 februari kun je de Gezinspas weer bestellen.

De Gezinspas 2018 is vanaf 1 februari weer te bestellen

De gezinspassen voor 2018 zijn vanaf 1 februari 2018 weer verkrijgbaar. De gezinspas geeft u onbeperkt toegang voor het hele gezin tot onze mooie speeltuin.

De gezinspas kost € 100,-. Deze prijs is als volgt opgebouwd:

Onbeperkt entree€ 80,-
Consumptietegoed€ 25,-
Voorverkoopkorting€ 5,-
Borg€ 5,-

U ontvangt ook dit jaar dus € 5,- korting op het consumptietegoed in de voorverkoop*! Deze Het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen. De gezinspassen kunnen alleen online besteld en afgerekend worden. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. Voor de pas vragen wij vijf euro borg. Let op: deze zal automatisch tijdens de betaling worden toegevoegd. U rekent dus € 105,- af.

Wanneer u al een pas had in 2017 kunt u dit aangeven in de bestelling van de nieuwe pas. Het consumptietegoed op de gezinspas blijft geldig.

Wanneer u de gezinspas besteld heeft, kunt u deze ophalen op  vrijdagavond 23 maart tussen 18:00 tot 20:00 of op zaterdag 24 maart tussen 12:00 en 14:00. Het is van belang om één van de volgende documenten mee te nemen om aan te tonen dat de pas daadwerkelijk voor uw eigen kinderen is bestemd: trouwboekje of geboorteakte. De pas komt op naam van uw kinderen te staan. Er kunnen maximaal 5 kinderen per gezinspas geregistreerd staan. Er mogen twee volwassen begeleiders met uw kinderen mee naar binnen. Dit kunnen bijvoorbeeld zowel ouders als grootouders zijn.

Wanneer u besluit geen gebruik meer te maken van de Gezinspas en u heeft er nog één in uw bezit, kunt u deze vanaf Tweede Paasdag inleveren bij de kassa. U krijgt dan uw borg terug. Het eventuele tegoed dat nog op de pas staat kunnen wij overzetten op de Blije Kaart. Uw tegoed blijft zo gewoon geldig tot het op is. 

*De voorverkoopkorting van 5,- is geldig voor alle passen besteld vóór uiterlijk 20 maart 23:59. Daarna betaalt u 105,- plus 5,- borg

.Blije Dries Speeltoestellen heuvel brede glijbaan


×