Plan je bezoek

St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

De Gezinspas 2018 is uitverkocht!

Voor dit jaar zijn de gezinspassen uitverkocht helaas.

De gezinspas kost € 110,-. De prijs is als volgt opgebouwd:

Onbeperkt entree € 80,-
Consumptietegoed € 25,-
Borg € 5,-

Het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen. De gezinspassen kunnen alleen online besteld en afgerekend worden. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. Voor de pas vragen wij vijf euro borg. Let op: deze zal automatisch tijdens de betaling worden toegevoegd. Je rekent dus € 110,- af. Er kunnen maximaal 5 kinderen per Gezinspas geregistreerd staan. Let op dat je bij het invullen van de namen van de kinderen zowel de voor- als de achternaam invult indien de achternamen verschillen. Er mogen twee volwassen begeleiders met uw kinderen mee naar binnen. Dit kunnen bijvoorbeeld zowel (stief/pleeg)ouders als grootouders zijn.

De Gezinspas verlengen?

Wanneer je al een pas had in 2017 kun je dit aangeven in de bestelling van de nieuwe pas. Je hoeft dan niet meer alle paperassen mee te nemen op de ophaaldag. Het consumptietegoed op de Gezinspas blijft geldig en wordt op de ophaaldag opgewaardeerd met 25,- horecategoed. Wanneer je al in het bezit bent van een Gezinspas reken je 105,- af, omdat je geen borg meer betaald. 

Ophaaldag 

Op vrijdagavond 23 maart tussen 18:00 tot 20:00 of op zaterdag 24 maart tussen 12:00 en 14:00 kunnen de Gezinspassen worden opgehaald. De nieuwe gezinspassen zijn dan zowel geactiveerd als opgeladen met 25,- tegoed. Het is van belang om één van de volgende documenten mee te nemen om aan te tonen dat de pas daadwerkelijk voor uw eigen kinderen is bestemd: trouwboekje of geboorteakte. De pas komt op naam van de kinderen te staan. De Gezinspassen die verlengd worden hoeven NIET op de ophaaldag worden geactiveerd én opgewaardeerd worden met 25,- tegoed. Dit gebeurd automatisch. wanneer je je pasje kwijt bent zul je wél even langs moeten komen op de ophaaldag. 

Wilt u de Gezinspas inleveren?

Wanneer je besluit dit seizoen geen gebruik meer te maken van de Gezinspas en je hebt er nog één in uw bezit, kun je deze vanaf 1 april inleveren bij de kassa. Je krijgt dan de borg terug.  De passen die niet meer verlengd worden zullen per 31 maart 2018 worden gedeactiveerd. Het eventuele tegoed dat nog op de pas staat kunnen wij overzetten op de Blije Kaart. Het tegoed blijft zo gewoon geldig tot het op is.

 

.

.Blije Dries Speeltoestellen heuvel brede glijbaan


×