, St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

Het Blije Dries Familiefestijn: zondag 3 juni 2018! 

Zondag 3 juni is het feest is Wijchen: speeltuin De Blije Dries bestaat 55 jaar! Dit zal met jullie worden gevierd met een groots familiefeest, waarbij iedereen welkom is van 10.00 tot 20.00. En wie jarig is trakteert, want alle activiteiten zijn bij de normale entreeprijs van 3,50 inbegrepen!

De Kluskeet Experience met Buurman & Buurman

Buurman & Buurman komen naar de Blije Dries! Van 11:00 tot 16:00 staat de Kluskeet Experience in de Blije Dries. Natuurlijk kunnen jullie met de jolige buurmannen op de foto, maar er is nog veel meer te doen.  In deze speciale keet kun je op de foto ín een scene uit een Buurman & Buurman aflevering! Super gaaf toch? Behalve deze gave foto, kun je ook een Buurman & Buurman kleurplaat maken, afleveringen bekijken, en lekker springen op het enige, echte Buurman & Buurman springkussen. En je kunt óók nog leuke Buurman & Buurman prijzen winnen. Dat zie je op 3 juni wel…

De Blije Dries: vroeger en nu

Het horecagedeelte zal worden omgetoverd tot een nostalgische plek waar goede herinneringen opgehaald én gemaakt kunnen worden. Wil je weten hoe de speeltuin er vroeger uit zag? In de eetkamer wordt een mooie plek ingericht met oude foto’s. Wellicht hangt er een foto van jou bij! De Platenbus verzorgt de muzikale omlijsting van ons Familiefestijn.  Laat je lekker bedienen op het terras en laat je verrassen door een speciale Jubileumsnack. 

Dieren knuffelen

Wist je dat er vroeger ook dieren werden gehouden in de Blije Dries? Nu staat de speeltuin bomvol leuke speeltoestellen, maar speciaal voor deze dag hebben we een hoek ingericht waar je dieren kunt bekijken, aaien en knuffelen. De mobiele kinderboerderij is de hele dag aanwezig. 

Spellen van vroeger en nu

We hebben de speeltuin verdeeld in verschillende zones. In elke zone zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Om te ervaren waar er toen mee gespeeld werd, zijn er spellen te spelen in de speeltuin die kinderen vroeger ook deden. Wat dacht je van stoepranden en elastieken? En om te laten zien hoe je nu speelt zijn er ook spellen van nu.  Zie jij verschillen? Als je wilt kun je meedoen met de Stempelactie. In elke zone kun je een stempel krijgen. Verzamel  alle stempels op je stempelkaart en je mag een keer grabbelen. Vergeet bij mooi weer niet je zwemkleding mee te nemen, want we hebben ook superleuke spellen óp het water! 

Sponsoren en vrienden van De Blije Dries

De Blije Dries is een stichting. Wij kunnen alleen bestaan door de geweldige inzet van verschillende groepen vrijwilligers, die naast de bedrijfsleiders en medewerkers, fantastisch werk leveren. Het bestuur, de mannen van het onderhoud, team communicatie en activiteiten: allemaal even belangrijk. Het fantastische jubileumfeest is mede mogelijk gemaakt door verschillende giften. Voor elke gift zijn wij erg dankbaar. Onze sponsoren en vrienden van De Blije Dries die bijgedragen hebben aan het Familiefestijn zijn:

 

We kijken uit naar jullie komst!

 

 

 

 

 

 

 


×