St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Openingstijden tot en met de herfstvakantie

Nieuwe openingstijden

Nieuw seizoen, nieuwe openingstijden

De dagen worden al weer wat korter, de lucht vochtiger: de herfst is duidelijk begonnen. Ook het in het de herfst is het heerlijk om in onze speeltuin de spelen. De Blije Dries ligt natuurlijk in een bosrijke omgeving. Het is erg leuk om de hoge, rode glijbaan als uitkijkpost te gebruiken om vogels te spotten. En op droge dagen is het heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Omdat de dagen korter worden passen wij onze openingstijden aan. Op woensdag, vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 12:00 – 18:00 en op zondag zijn wij geopend van 10:00 – 17:00. De overige dagen zijn wij gesloten.

Herfstvakantie met activiteiten

Tijdens de herfstvakantie organiseren wij als seizoensafsluiter een leuk evenement op zaterdag 21 oktober. Er is dan een kleedjesmarkt in de Blije Dries! Voor meer informatie over deze dag kun je vanaf 1 oktober terecht op de website en op Facebook. De hele herfstvakantie kun je dagelijks de herfstspeurkaart bij de bar ophalen. Als je klaar bent met deze natuurspeurtocht kun je de kaart laten zien bij de bar en dan is er een leuke verrassing voor je! Deze kaart kun je ook krijgen als je komende weken je Kinderfeestje bij de Blije Dries viert, als leuke extra activiteit. 

Tegoed Blije Kaart en Gezinspas

Zoals vermeld in de voorwaarden blijft het tegoed dat op je Blije Kaart of Gezinspas staat gewoon onbeperkt geldig. Dit geldt natuurlijk ook voor de strippenkaart. De voorwaarden kun je altijd nalezen. Mochten er nog vragen zijn over bovenstaande onderwerpen kun je altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

« Terug naar overzicht