Plan je bezoek

St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

Samen buiten spelen

Verscholen in de bosrijke omgeving in de oostflank van Wijchen ligt de mooiste en leukste speeltuin van Wijchen en omgeving: de Blije Dries. De beste plek om er even uit te gaan met het hele gezin: samen rennen en spelen in een uitdagende omgeving voor jong en oud. In het afgesloten dreumes/peuterpark ’t Blije Drieske spelen de allerkleinsten in een veilige omgeving. Ondertussen kunnen de grotere kinderen zich uitleven op de mega glijbaan, de kabelbaan en de interactieve Sona. Natuurlijk is de midgetgolfbaan ook een een activiteit die niet overgeslagen kan worden. In het  midden van de midgetgolfbaan zijn twee jeu-de-boules banen te vinden. Nieuw is de Chillzone voor kinderen vanaf 6 jaar. Daar kun je airhockey en tafelvoetbal spelen. Met ruim 40 speeltoestellen is voor vervelen geen tijd! Het hele seizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd! Kijk op de activiteitenkalender op de website of houd onze Facebookpagina in de gaten. 

Samen spetteren

Op zomerse dagen is het overzichtelijke kinderbad van de Blije Dries de beste plek van Wijchen om af te koelen. Fonteinen, twee glijbanen en verschillende diepteniveaus maken het bad geschikt voor alle leeftijden. De diepteniveaus variëren tussen 0.40 en 0.70 cm. Rondom het zwembad is een grote ligweide met zowel zon- als schaduwplekken. 

Samen genieten

‘Bij Dries’ is het pas vernieuwde horecagedeelte met terras. Vanaf het terras is de speeltuin goed te overzien. Op het terras en in onze Eetkamer kun je genieten van een hapje en een drankje. Keuze genoeg op onze menukaart! En omdat je bij de Blije Dries gratis kunt parkeren, heb je de tijd aan jezelf. 

Kinderfeestje en arrangementen

Ben jij binnenkort jarig of zoek je een leuke activiteit voor een familiefeest of groep? Dan zijn er volop mogelijkheden bij de Blije Dries. Nieuw zijn het Kinderfeestje XL en het Blije Pizza arrangement. Reserveer en plan je feest in onze Feestkamer met terras via de webshop.

 

 


x
De Blije Dries heeft wintersluiting en opent weer op zondag 5 april.
×