St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Samen buiten spelen

Tussen de bossen ligt de mooiste en leukste speeltuin van Wijchen en omgeving: de Blije Dries. Een fantastische plek om er even uit te gaan met het hele gezin: samen rennen en spelen in een uitdagende omgeving voor alle kinderen tot en met groep 8.

’t Blije Drieske is het afgesloten dreumes/peuterpark. Hier spelen de allerkleinsten in een veilige omgeving. Ondertussen kunnen de grotere kinderen zich uitleven de uitdagende toestellen. Bekijk snel het overzicht van onze speeltoestellen om alvast te kiezen waar je het liefste op speelt.

Onze midgetgolfbaan is geheel vernieuwd en ligt prachtig tussen de bomen. Het Adventure Midgetgolf-park is uitdagend voor alle leeftijden! In de Chill-zone kun je Air-hockeyen, tafelvoetballen en er is óók goede Wifi! Lekker chillen dus!

Feest!

Ben jij binnenkort jarig of zoek je een leuke feestlocatie voor familie en vrienden? Er zijn volop mogelijkheden bij de Blije Dries. Naast verschillende kinderfeestjes zijn er ook verschillende arrangementen samen te stellen. Neem gerust contact op! Dan bepalen we samen hoe jouw feest het leukste feest gaat worden!

Zwembad

Het overzichtelijke kinderbad van de Blije Dries is de ideale plek om af te koelen. Fonteinen, glijbanen en verschillende diepteniveaus maken het bad geschikt voor alle leeftijden. De diepteniveaus variëren tussen 0.40 en 0.70 cm. Rondom het zwembad is een grote ligweide met zowel zon- als schaduwplekken.

Samen genieten

‘Bij Dries’ is het vernieuwde restaurant met groot terras. Vanaf hier is de speeltuin goed te overzien. Op het terras en in onze Eetkamer kun je genieten van de uitgebreide menukaart. Parkeren is gratis bij de Blije Dries, dus blijf zolang je wil!

Plan je bezoek

Plan je bezoek

Bekijk ons fotoalbum

lees meer

Wat zijn de regels in onze speeltuin?

Lees meer