St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Ons restaurant

Ons restaurant biedt diverse gerechten. U kunt gezellig binnen zitten maar ook op het terras kunt u heerlijk genieten.  Prachtige parasols overdekken het gehele terras. Op warme dagen óf als er een spetter regen valt, is het er toch heerlijk om te zitten.

Er staan lekkere en gezonde gerechten voor jong en oud op het menu, van een broodje gezond tot broodje hamburger en van een frietje met een snack.  Op onze borrelkaart staat natuurlijk onze inmiddels beroemde Blije Plank XL.

 

Je kunt bij de Blije Dries zowel contant  als met de pin betalen;

Kom borrelen

Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in onze speeltuin, is het natuurlijk extra gezellig om samen met familie of vrienden bij te kletsen onder het genot van een borrel en onze de lekkerste borrelplanken. Het perfecte excuus om er eens lekker een dagje op uit te gaan naar de Blije Dries.

Kom eten

Bij de Blije Dries kan je ook lekker een hapje eten met het hele gezin. Want is het niet heerlijk om aan het einde van een leuke, gezellige speelmiddag nog lekker een hapje te eten. Op het grote terras of het restaurant genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen nog even lekker spelen.

De Blije Kaart

De Blije Kaart is de voordeelkaart van de Blije Dries. Wanneer je met deze kaart afrekent krijg je 5% directe kassakorting op je horecabestedingen. De kaart kun je opladen voor een willekeurig bedrag vanaf € 5,-. Ook leuk als cadeaukaart! Vraag bij de kassa naar de voorwaarden.