, St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

Het leukste schoolreisje voor Basisscholen, BSO, Peuterspeelzalen en Kinderdagverblijven!

Schoolreis prijs € 5,–

Hierbij is inbegrepen
– Entree
– Kinderfrietje
– Waterijsje

Per 10 kinderen één begeleider gratis entree.

img_1447

Met ruim 40 speeltoestellen is Speeltuin De Blije Dries de ideale speeltuin voor basisscholen, peuters en kleuters. In Speeltuin De Blije Dries kunnen de kinderen nog lekker spelen en veel DOEN, ook op de moderne speeltoestellen zoals de klim- en survivalbaan of een klimtoestel van wel 4 meter hoog. Ook de glijbaan, die door de berg gaat, is een grote uitdaging! Tevens is er een prachtige, spiksplinternieuwe midgetgolfbaan met in het midden 2 jeu de boules-banen.

Speeltuin De Blije Dries is veilig en overzichtelijk zodat ook ouders of begeleiders van hun uitje kunnen genieten. Speciaal voor peuters en kleuters (tot 6 jaar) is er, bij het terras, een afgeschermd speelterrein ingericht met speeltoestellen, afgestemd juist op deze jonge kinderen. In dit Blije Drieske worden de kinderen niet zomaar omver gelopen of opzij geduwd door de groteren en kunnen zij hun eigen “ding doen”.

Is het echt lekker warm, kunnen de peuters, kleuters, kleine en grote kinderen lekker spetteren en spatten in het vernieuwde zwembad met drie niveaus en fonteintjes.

Reserveren of meer informatie?
Bel 024-6413361 of stuur een email naar info@blijedries.nl.


De hele herfstvakantie dagelijks geopend van 10:00 - 17:00. Doe de gratis herfstspeurtocht!
×