Plan je bezoek

St. Jorispad 41, 6603 AM, Wijchen - Telefoon: 024-6413361
de blije dries wijchen facebook de blije dries wijchen twitter de blije dries wijchen facebook

Schoolreis informatie

Het leukste schoolreisje voor Basisscholen, BSO en Kinderdagverblijven!

Schoolreis prijs € 6,– 

Hierbij is inbegrepen

  • Entree
  • Kinderfrietje
  • Waterijsje

Arrangement mét ranja € 6,50
Per 10 kinderen één begeleider gratis entree.

Kinderfeestje vieren in de Blije Dries speeltuin Wijchen

Waarom De Blije Dries?
In Speeltuin De Blije Dries kunnen de kinderen lekker samen buiten spelen! Met ruim 40 speeltoestellen is Speeltuin De Blije Dries de ideale speeltuin voor basisscholen en dagopvang. Wat dacht je van een glijbaan die door een berg heen gaat? Of natuurlijk de familieschommel en de kabelbaan: te gek! Natuurlijk kan er volop gesprongen worden op de trampolines en de airtrampoline. En wie uitgesprongen en geschommeld is kan nog even racen op de skelterbaan. Er is een prachtige midgetgolfbaan met in het midden 2 jeu de boules-banen.
Net nieuw is de interactieve Sona waarmee gedanst en flink gesprongen kan worden. Speeltuin De Blije Dries is veilig en overzichtelijk zodat ook ouders of begeleiders van hun uitje kunnen genieten. Speciaal voor peuters en kleuters (tot 6 jaar) is er, bij het terras, een afgeschermd speelterrein ingericht met speeltoestellen, afgestemd juist op deze jonge kinderen. Als het lekker warm is kunnen de kinderen lekker spetteren in het zwembad met drie diepte niveaus tussen 0,40 cm en 0.70 cm diep, fonteinen en glijbanen. In de speeltuin mogen jullie  natuurlijk ook zelf meegebracht eten en drinken nuttigen.
Veiligheid
Gelegen in een bosrijke omgeving is Speeltuin de Blije Dries een gezellige speeltuin. De speeltoestellen worden ieder jaar op veiligheid getest. Ze bieden ruimte om zich in groepjes uit te leven en om samen een fijne dag te hebben.

Indien door grote groepen gebruik wordt gemaakt van friet of ijs, dient u daar van te voren afspraken over te maken met de beheerders.

De Blije Dries is ook buiten de schoolvakanties af te huren voor een hele school of grote groep. Vraag naar de mogelijkheden van úw dagje uit op maat!

Er is geen aparte bus-parkeerplaats. De kinderen kunt u wel voor de speeltuin laten in- en uitstappen. Verder willen we apart benadrukken dat de begeleiders zelf verantwoordelijk zijn voor de kinderen van hun school.

Reserveren kan via de website of voor meer informatie:
Bel 024-6413361 of stuur een email naar info@blijedries.nl.


x
De Blije Dries heeft wintersluiting en opent weer op zondag 5 april.
×