St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Bedankt voor een geweldig seizoen!

Seizoen 2017 is voorbij

Afsluiting van het seizoen

Vorige week zaterdag hebben wij het seizoen feestelijk afgesloten met een gezellige kleedjesmarkt. Na een week herfstvakantie met heerlijk weer was het op de dag van de kleedjesmarkt niet erg goed weer. De kinderen mochten daarom hun kleedjes met daarop hun spulletjes binnen uitstallen. Dat was wat minder ruim, maar zeker niet minder gezellig! De kinderen hadden er flink plezier in. De ouders die wat moeite hadden met de kleinere plekken hebben we op koffie en thee getrakteerd en zo kwam alles dik in orde. De kleedjesmarkt zal zeker jaarlijks terug gaan komen! Op Facebook hebben we het seizoen afgesloten met een aantal leuke winacties van Tekengij’t en Teuns Design Jewelry uit Wijchen als bedankje voor onze enthousiaste volgers. 

Hoogtepunten

Het seizoen heeft weer veel hoogtepunten gekend. We hadden een gezellige opening met een stormbaan. Iedere maand was er een activiteit op zaterdag. De pannakooi en de workshop breakdancen van Tom van Vivelli. Of wat dacht je van de inhaalavond van de avondvierdaagse en natuurlijk de laatste schooldag, beide gevierd met DJ Xander & DJ Juul? Beide weer top, ondanks de regen op de laatste schooldag. En dan waren er natuurlijk de twee gezellige themaweken: de Survivalweek en de Tropisch Eiland Speelweek. Te veel om op te noemen. Dit jaar introduceerden wij de interactieve Sona, de Chillzone en nieuwe babyschommels. En ook al wat het niet zo’n warme, droge zomer als we hadden gewild, was het mede dankzij alle gezellige bezoekers een fijn seizoen!

De Blije Dries bedankt

De Blije Dries bedankt op 24 november al haar medewerkers en vrijwilligers die er weer een top jaar van hebben gemaakt. We eten met elkaar en sluiten het seizoen gezellig af. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar de beheerders: Els, Bram en André en het team van medewerkers en vrijwilligers. En natuurlijk Selma voor alle schminkdagen. Ook gaat onze speciale dank uit naar onze sponsoren en vrienden’van de Blije Dries die door donaties van geld, tijd of goederen ons enorm vooruit helpen. En natuurlijk is een bedankje voor het bestuur op zijn plaats. Vol enthousiasme zijn zij alweer begonnen aan de voorbereidingen voor het jubileumjaar in 2018, wanneer de Blije Dries 55 jaar bestaat. Reden voor een extra goed gevulde activiteitenkalender!

Wil jij volgend seizoen ook als vrijwilliger of medewerker aan de slag? Stuur dan gerust een mail naar info@blijedries.nl.

Tot volgend jaar!

 

« Terug naar overzicht