St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Gezinspas 2017 in de webshop!

Gezinspas voor 2017 bestellen? Dat kan weer vanaf vandaag! Gewoon te bestellen in de webshop.

Met de gezinspas heb je onbeperkt entree met je hele gezin gedurende het seizoen, én je hebt gelijk consumptietegoed om te besteden! De nieuwe gezinspas kost in de voorverkoop € 100,-. Deze prijs is als volgt opgebouwd:

Onbeperkt entree € 80,-
Consumptietegoed € 25,-
Voorverkoopkorting € 5,-
Borg € 5,-

U ontvangt dit jaar dus € 5,- korting op het consumptietegoed in de voorverkoop*! Deze Het consumptietegoed is het gehele seizoen op te waarderen. De gezinspassen kunnen alleen online besteld en afgerekend worden. Ook dit seizoen geldt zolang de voorraad strekt. Voor de pas vragen wij vijf euro borg. Let op: deze zal automatisch tijdens de betaling worden toegevoegd. U rekent dus € 105,- af.

Wanneer u de gezinspas besteld heeft, kunt u deze ophalen op  vrijdagavond 24 maart tussen 18:00 tot 20:00 of op zaterdag 25 maart tussen 12:00 en 14:00. Het is van belang om één van de volgende documenten mee te nemen om aan te tonen dat de pas daadwerkelijk voor uw eigen kinderen is bestemd: trouwboekje of geboorteakte. De pas komt op naam van uw kinderen te staan. Er kunnen maximaal 5 kinderen per gezinspas geregistreerd staan. Er mogen twee volwassen begeleiders met uw kinderen mee naar binnen. Dit kunnen bijvoorbeeld zowel ouders als grootouders zijn.

*De voorverkoopkorting van 5,- is geldig voor alle passen besteld vóór uiterlijk 20 maart 23:59. Daarna betaald u 105,- plus 5,- borg.

« Terug naar overzicht