St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Categorie: General Creadag met creatieve workshops voor kinderen

Creadag met creatieve workshops voor kinderen

Hele dag
10 mei 2018

Creatieve workshops voor kinderen

Op 10 mei organiseert de Blije Dries een creatieve dag. Er zijn drie workshops en je kunt je laten schminken. De workshops zijn; mandala’s inkleuren, met foamklei een hartje vullen en een knikkerbaan maken op een plankje van hout met kleine spijkers. Hieronder leggen we uit wat de workshops inhouden.

De eerste workshop is een workshop gegeven door Tekengij't. Barbara van Tekengij’t neemt je mee in de wondere wereld van het mandala tekenen. Ze zal kinderen leren welke kleurencombinaties mooi zijn om te gebruiken. Van het kleuren van mandala’s word je heel rustig, het werkt mediterend. Barbara heeft ook ervaring met het geven van deze workshop aan volwassenen. Zo begeleidt ze vaak het maken van een persoonlijke mandala. Je hoeft er niet heel goed voor te kunnen tekenen. Iedereen mag meedoen! Kom je ook gezellig samen tekenen/kleuren? De workshop zal binnen gegeven worden en kost 0,50 per persoon.

De tweede workshop wordt gegeven door Sharon de Bruijn. Normaliter werkt zij als leerkracht op een school in Wijchen. En ook bij ons in de horeca, vandaag geeft zij een workshop foamklei in de Blije Dries. De kinderen gaan een voorwerp met foamklei bekleden. Hartstikke leuk om aan iemand cadeau te doen. De kinderen kunnen het knutselwerk natuurlijk ook voor Moederdag maken! Deze workshop kost één euro per deelname.

De derde workshop is een echte stoere workshop voor de jongens, maar ook zeker voor meisjes. We gaan tijdens deze workshop een knikkerbaan maken met spijkers op een houtenplankje. Ben je benieuwd of jou dit gaat lukken, kom het gewoon proberen bij de Blije Dries. Deze workshop kost 0,50 cent per deelname.

Als klap op de vuurpijl kun je je gratis laten Schminken door Selma van Schminkmagic. Wij vinden het weer erg leuk om deze activiteiten voor u en uw kinderen te organiseren. Kom gezellig spelen en geniet van het maken van een mooie tekening, een hartje en/of een knikkerbaan.

We kijken uit naar jullie komst!

Volledige kalender bekijken

« Terug naar overzicht