St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Categorie: General Jubileum Familiefestijn!!!

Jubileum Familiefestijn!!!

3 juni 2018

Het Blije Familiefestijn!

Wil je echt alles weten over het programma? Lees dan verder op Het Blije Dries Familiefestijn.

Dit jubileum feest dat wij vieren omdat de speeltuin dit jaar 55 jaar bestaat, is een dag voor het hele gezin. De Buurman & Buurman Kluskeet Experience is aanwezig, een mobiele kinderboerderij, De Platenbus maakt het gezellig met leuke muziek en er zijn allerlei spellen te spelen in het thema 'Vroeger en nu' .

Spellen van vroeger:

De spellen van vroeger nog eens beleven? Dat kan zondag 3 juni op het jubileumfeest bij speeltuin de Blije Dries. Weer even ouderwets stelten lopen. Aan de overkant zien te komen tijdens het stoepranden. Alle blikken proberen om te gooien. Wie kan er nog het best op klossen lopen? Uit de knoop springen met elastieken. En tot slot de ouder liedjes weer naar boven halen tijdens het touwtje springen. Het kan allemaal! Onder begeleiding van onze vrijwilligers van 10 tot 16 uur.

Spellen van nu:

Duik eens weg van die telefoon en kom weer eens lekker echt buiten spelen! Doe mee aan de schommeldans door zo snel mogelijk op een schommel te gaan zitten als de muziek stopt. Laat zien hoe hoog je de bal kan schoppen met latje trap. Ook moeite om het dartbord te raken met een pijl? Geen zorgen! Met ons reuzen dartbord gaat het zeker lukken. Kom je ook spelen op zondag 3 juni op onze jubileumdag? Onder begeleiding van onze vrijwilligers van 10 tot 16 uur.

Waterspellen:

Tijdens het familiefestijn even afkoelen in het zwembad? Dan kun je meteen mee doen met de activiteiten die daar worden georganiseerd. Altijd al eens willen proberen over het water te kunnen komen via een oversteekmat? Blijf jij droog? Of probeer te skiën door het water. Door onze verschillende dieptes in het zwembad is dit spel te spelen vanaf 6 jaar. Vergeet de zwembandjes niet! Onder begeleiding van onze vrijwilligers van 10 tot 16 uur. Alle activiteiten zijn bij de entreeprijs van 3,50 per persoon inbegrepen.

 

Volledige kalender bekijken

« Terug naar overzicht