St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen, Gelderland

Categorie: General Themaweek: Sprookjes

Themaweek: Sprookjes

Hele dag
30 april 2018 4 mei 2018

Thema week sprookjes

Tijdens de meivakantie staat De Blije Dries helemaal in het teken van sprookjes! In de week van 30 april t/m 4 mei is er iedere dag van alles te beleven. Onder leiding van twee studenten van de HAN zijn er dagelijks verschillende activiteiten gepland.

Elke dag is er een meet & greet met een sprookjesfiguur. Altijd al eens op de foto gewild met Belle en het Beest, Teigetje of Sneeuwwitje? Grijp dan nu je kans. In de speeltuin kunnen de kinderen het kabouterpad lopen. Kijk goed onderweg of je kabouters tegen komt, want iedere kabouter heeft een kaartje met een opdracht om uit te voeren. Op woensdag en vrijdag komt Selma van Schminkmagic en kun je jezelf laten schminken. Iedere middag kun je tussen 13.00 en 16.00 uur een snoephuisje maken van koekjes, net als het huisje uit het sprookje van Hans en Grietje.

Gedurende de hele week zal er tussen 10.00 en 14.00 door de studenten van de HAN ook een spellencircuit uitgezet worden. Natuurlijk zijn de spellen helemaal in de sfeer van sprookjes. Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn, dan biedt de speeltuin daarnaast meer dan 40 speeltoestellen en een zwembad om je te vermaken. Zoals je ziet wordt het een week vol afwisseling, sprookjes en fantasie. Kom jij ook een kijkje nemen tijdens deze sprookjesweek?

Programma thema sprookjes Blije Dries speeltuin Wijchen (1)

Volledige kalender bekijken

« Terug naar overzicht